OM OS

vækst din foretning

med Facebook og Instagram annoncering

For ambitiøse virksomheder der søger den bedste digitale vækstpartner

Vi skaber brancheførende resultater for danske og internationale virksomheder med datadrevet planlægning og resultatorienteret eksekvering

Vi sørger for at hjælpe vores kunder med at være frontløbere i kampen om at få gevinst af de mange teknologiske muligheder, som kan bidrage til vækst og succes.

Vi garanterer jer en top engageret partner, som er resultatorienteret og har et brændende ønske om at bidrage til andres succes

3 KERNEVÆRDIER HOS MEDIA-VERS

Teamwork

Én af nøglerne til succes i et partnerskab er teamwork. Vi tager det fulde ansvar for at skabe resultaterne, men vi forventer at vores kunder bidrager til en sund, ærlig og åben løbende dialog, samt villighed til at prøve forskellige tiltag af med henblik på at indfri jeres målsætninger.

Law of attraction

Vi er meget fokuserede på at holde energien og humøret højt. Det skyldes at vi tror på at man selv tiltrækker og manifesterer det, man oplever i sin hverdag. Så for at tiltrække gode samarbejder, resultater, venskaber, humør energi etc, er man nødt til at bibeholde en positiv indgangsvinkel til det man går ind til.

Udvikling og læring

Man er nødt til konstant at udvikle sig. Vi tror på at stilstand er tilbagegang, da alle aspekter konstant udvikler sig. Derfor er man nødt til at holde sig ajour og hele tiden have en lyst og en sult efter at lære nyt. Vores ønske er at både vi hos media-vers samt vores kunder opnår en sund udvikling i og gennem et samarbejde. Simpel win/win.

Kunden i højsædet

For at kunne yde den bedst mulige service, har vi begge valgt at sætte en begrænsning på antal kunder tilknyttet.

Med andre ord, I kommer ikke til at blive et nummer i en lang række af kunder, som venter på vores hjælp.

For os er en ærlig dialog i øjenhøjde utroligt vigtig for et godt partnerskab, dette sker gennem en prioritering af alle vores kunder.

Dette tilsikrer maksimalt fokus, en god tæt relation og bedst mulige vilkår for succes begge veje.

Sådan tænker vi Facebook/ Instagram annoncering

Hos media-vers garanterer vi Facebook annoncering uden bøvl. Du er med hele vejen og får indblik i alt hvad der sker på din annoncekonto. Det er ret simpelt: vi er kun tilfredse, hvis du er glad for resultaterne.

Alt vi gør, gør vi ud fra en tro på, at transparens og samarbejde altid skaber de bedste resultater. Vi er der for dig med kompetent rådgivning uanset op- eller nedtur. Ingen bør stå alene med Facebook-markedsføring.

* Ingen binding

* Ingen skjulte gebyrer

* Ingen dikkedarer

* Transparens

udfyld kontaktformularen og få en 100% uforpligtende
gratis vækstrejse strategi

Kontakt os